12 de noviembre de 2007

Segona victòria seguida de l'equip B

Segona victòria seguida de l'equip B en el seu primer any a tercera divisió. El conjunt banyolí es va imposar al C.W.Anglès amb un resultat final al marcador de 6-10. El parcial de la primera part va ser de 2-0, denotant un respecte entre els dos equips. A la segona part els locals va fer un 4-0, deixant el marcador amb un 4-2 a la mitja part, i amb la sensació que l'equip local havia recuperat moral de cara a afrontar la segona part. La tercera va acabar amb un 1-1, una part destacada per els desencerts en les dos porteries. Finalment a la última part, el Banyoles va treure el caràcter mostrat a Vallirana i va clavar un parcial de 1-5, decisiu per assegurar la victòria! L'equip és líder del grup amb 5 punts, seguit del terrassa amb 4.

Pel que fa els altres resultats de la jornada, el C.N.Terrassa B es va imposar a la piscina del C.N.Badia amb marcador de 6-13, confirmant d'aquesta manera la seva candidatura a pujar al grup A. El C.N.Vallirana sembla està abonat a l'empat a la seva piscina, en el partit contra el A.E.N.Júpiter varen quedar 11-11. Finalment el partit entre el Manresa B i el St.Adrià no se sap el resultat, però tal i com han anat els dos equips s'intueix una victòria de l'equip Manresà.