19 de octubre de 2009

[ABSOLUT B] U.A.B. B 8 - 7 Banyoles B

El dissabte 17 es va disputar el primer partit de lliga de la temporada 2009/10 a la piscina de UAB B. Sobre el paper es plantejava un partit complicat per el conjunt banyolí. Però a la piscina no va ser així, el Banyoles va fer un partit de tu a tu a l'equip vetarà del UAB B. Va començar guanyant el primer paricial 1-2, amb un molt bon joc en defensa, deixant sense gaire marge de joc a l'equip rival. Durant la segona part la igualtat es va mantenir al marcador amb un parcial de 2-2. El Banyoles jugava bé, però estava fallant els homes de +, fet que seria clau en els desenllaç del partit.
Faltaven 2 segons per acabar la tercera part, i el parcial era de 1-1 amb l'equip Barceloní cansat i sense opcions. Però després del gol de mig camp en l'últim sospir, el UAB B es va refer anímicament i va afrontar l'última part amb més tensió que la tercera que quedava amb un parcial de 2-1. L'última part va ser molt emocionant, el Banyoles estava jugant bé en defensa, però continuava fallant homes de +, i el UAB B es va aprofitar de la situació i no va fallar les oportunitats. Tot i això els últims segons el Banyoles va tenir una última ocasió de gol, en un 1 contra 1 davant el porter, que es va fallar deixant l'il.luminòs amb un 8-7.

C.Pasadas, J.Clavaguera, X.Abelenda, A.Berta, Ll.Clavaguera(1), X.Ayats, A.Compta, P.Castellvell(4), M.Carrillo(2), F.Planella, X.Feliu i A.Serra.

No hay comentarios:

Visites