30 de noviembre de 2009

DERROTES DELS EQUIPS ABSOLUTS EN LA FESTA DEL WATERPOLO PROVINCIAL

El Dissabte 21 de Novembre, a la piscina del nostre club, va tenir la festa del waterpolo provincial, es van enfrontar l'equip del pla de l'estany davant el G.E.i.E.G.
A les 17:30 hores, van jugar els dos equips “B” amb victorià visitant per 5 – 10, seguidament, i a les 19:00 hores va tenir el plat fort, enfrontant els dos primer equips, el resultat final va ser de 8 – 12 favorable al equip de la capital, els parcials van ser de 1 – 4, 3 – 1, 3 – 5 i 1 – 2.
Aquest matx va ser molt intens i jugat de tu a tu per els dos equips, el Geieg. Amb un millor equip va saber treure rendiment a les seves accions atacants, mentre l'equip Banyolí no va poder fer-ho en aquest primer parcial, en el segon, va haver-hi la reacció local, per passar a un tercer on l'equip visitant va tornar a fer forat en el marcador, per acabar en el darrer període va ser igualat guanyat per la mínima per l'equip Gironí.
El Banyoles va jugar un molt bon partit, amb una tàctica encertada que va posar en problemes al líder de la competició.
L'equip dirigit per Josep Mª. Teixidor va presentar el següent formació, Arnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa (1), Jaume Arboix, Marc Abelenda (1), Josep Abellana (3), Marc Carrillo, Josep Lloveras (1), Xavier Biguet, Eloi Vergés (1), i Albert Biguet (1)
El proper partit, l'equip es desplaçarà el Dissabte, 12 a la difícil piscina del C.N. Martorell 12:30h.

No hay comentarios:

Visites