23 de diciembre de 2009

VICTÒRIA EN EL DEBUT DE L'EQUIP ABSOLUT EN EL CAMPIONAT PROVINCIAL

Aquest Dimarts, 22/12/09, i a la piscina del club natació Banyoles, es va estrenar la segona edició del campionat provincial absolut de waterpolo, que va enfrontar a l'equip local davant el G.E.i.E.G. "B".

Aquesta edició es fa en tres fases, la primera hi ha dos grups de quatre equips que juguen tots contra tots a una sola volta, segons classificació de la temporada anterior, seguidament es fan encreuaments entre grups, per exemple 1r, grup "A" contra 2n. grup "B", per determinar els finalistes, 3r. i 4t. lloc, 5è. i 6è. i 7è i 8è. aquestes finals es disputaran com la darrera edició a l'estany de la nostra localitat.

El matx va acabar amb victòria per l'equip del pla de l'estany per un clar 12 - 5, els parcials de cada període van ser, 1 - 1, 4 - 1, 5 - 2 i 2 - 1, tal i com mostren els parcials els joves jugadors de la capital van poder aguantar un període i després van caure clarament.

L'equip banyolí va formar:, Arnau Serra, Josep Busquets (1), Cebrià Costa (3), Jaume Arboix, Marc Abelenda, Xavier Feliu, Xavier Vim (5), Xavier Biguet (1), Eloi Vergés (1), Albert Biguet (1) i Jordi Clavaguera.

No hay comentarios:

Visites