11 de enero de 2010

DERROTA DAVANT UN BON PICORNELL

L'equip absolut del club natació Banyoles, el Dissabte, 09 de gener, va rependre, el campionat d'Espanya absolut de tercera nacional, llocs 1 - 12, davant un gran equip, el club esportiu Picornell de Barcelona,va caure derrotat a la piscina del club, per un ajustat 8 - 9, els parcials de cada periode van ser de 2 -1, 1 - 5, 2 - 2 i 3 - 1.
El matx va ser vibrant en tot moment, amb un inici molt igualat, seguidament l'equip Barceloní va demostrar per que està a dalt a la classificació i va posar terra de per mig, seguidament va haver-hi un altra cop igualtat per acabar amb un domini avclapagador dels Banyolins que no van poder acabar de realitzar la remontada.
Ens va deixar un molt bon gust de boca aquest matx, per seguir lliutant per l'objectiu de l'equip del pla de l'estany, la permanencia a la categoria.
Van jugar, Arnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa (3), Jaume Arboix, Marc Abelenda (1), J. Avellana (1), Marc carrill0, JOsep Lloveras (1), Xavier Vim, Xavier Biguet, Eloi Vergés (1) i Albert Biguet.

No hay comentarios:

Visites