22 de febrero de 2010

VICTÒRIA PER LA MINÍMA DAVANT EL C.N. IGUALADA

L'equip dirigit per Jordi Jerez, assoleix una victorià important davant un rival directe, el club natació Igualada per la mínima, 11 - 10, els parcials van ser de 3 - 1, 5 - 1, 2 - 4 i 1 - 4.

Com mostren els parcials, va haver-hi mig partit per cada equip, dos primers parcials per el Banyoles, molt concentrat i trencant cada cop la defensa de l'equip contrari, en el tercer període amb la relaxació va arribar la reacció Igualadina, que va posar emoció al matx, per llavors reaccionar minsament l'equip de l'estany, per acabar un parcial favorable a l'equip visitant que va tenir la darrera opció de aconseguir l'empat, que un inspirat Arnau Serra a la porteria va poder contrarestar.

L'equip Banyolí va jugar amb, Arnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa (3), Jaume Arboix (1), Marca Abelenda, Josep Avellana (4), Josep Lloveras, Xavier Vim, Xavier Biguet, Eloi Vergés (2) i Albert Biguet.

El proper cap de setmana l'equip es desplaça a la difícil piscina del club natació Terrassa "B", el Dissabte a les 19:45 hores.

No hay comentarios:

Visites