31 de mayo de 2010

DESFETA DEL L'EQUIP ABSOLUT A JÚPITER I DERROTA A LES SEMIFINALS DEL CAMPIONAT PROVINCIAL DAVANT EL GEIEG

Els homes de Jordi Jerez, van encetar el cap de setmana, el Divendres 28 de maig a les 21:00 hores, s'enfrontava al GEiEG de Girona, a la piscina del club, en la semifinal del campionat provincial, l'equip de l'estany, va caure clarament derrotat pel resultat de 5 a 13, els parcials de cada periode van ser 2 - 6, 0 -2, 2 - 1 i 1 - 4, com mostren el parcials de cada periodé l'equip Gironí va ser netament superior i es classifica per jugar la final amb el C.N. Olot, mentre tant l'equip Banyolí, jugarà contra el club waterpolo Figueres pel 3r. i 4t. lloc, mentre que el club waterpolo Anglés i el GEiEG. "B" diputaran el 5è i 6è lloc.
Això serà el proper Dissabte, 12 de juny a les aigues de l'estany.
Van Jugar, ARnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa (1), Jaume Arboix, Marc Abelenda (1), JOrdi Clavaguera, Marc Carrillo, Lluís Clavaguera (1), Xavier Vim (2), Eloi Vergés, Albert Biguet i Xavier Feliu.
El Dissabte es van desplaçar a Barcelona per encetar el segon play off llocs 9 - 12, davant el Júpiter, aqui vam tenir una desfeta important, doncs vam perdre per un abultat 12 - 5, que practicament sentencia l'eliminatoria, els parcial de cada periodé van ser 3 - 2, 4 - 2, 1 - 1 i 4 - 0.
Domini clar de l'equip Barceloní que no va donar cap opció a l'equip vistant.
L'expedició la formar, Arnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa ( 2), Jaume Arboix, Marc Abelenda, Marc carrillo (1), Xavier Vim, Xavier Biguet i Eloi Vergés (1)

No hay comentarios:

Visites