7 de junio de 2010

VICTÒRIA SENSE REMONTADA DE L'EQUIP DE L'ESTANY

L'equip absolut de Banyoles, tenia la misió quasi imposible de remontar 7 gols a un Júpiter crescut per els seus darrers resultats.
El matx va ser intens i amb continuos canvis en el marcador per arribar al marcador final de 11 - 10 per l'equip Banyolí, els parcials de cada perióde van ser 2 - 2, 4 - 4, 3 - 3 i 2 - 1.
Resultat insuficient per remuntar el dessabentatge del partit d'anada 7 gols, des de aquí felicitar a l'equip Barceloní de la barneda per el seu renfdiment en aquest play of.
Com mostren els parcials partit totalment igualat, que hagés pogut caure la victòria a qualsevol dels dos equips.
Els Jugadors de Jordi Jerez van formar amb, Arnau Serra, Josep Busquets, Cebrià Costa (2), Jaume Arboix (1), Marc Abelenda (1), JOsep Avellana (6), Marc Carrillo, Josep Lloveras, Xavier Vim (1), Xavier Biguet, Eloi Vergés i Albert Biguet.
Cal felicitar al nostre porter Arnau i tant mateix a l'Eloi que sembla que a apres a fer la feina de boia com se lio demana.
El porper cap de setmana hi ha les finals del campionat provincial al nostre etany, per seguidament fer la promoció el mes segur davant el Mediterraní "B" els dies 19 i 26 de juny.
Sort, i molta empenta als jugadors per aconseguirla permanencia.

No hay comentarios:

Visites