13 de diciembre de 2010

DIFERENT SORT PER ALS EQUIPS BANYOLINS AQUEST CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana, hi hagut molt de mobiment en la secció de waterpolo, doncs han jugat tots els equips, amb diferent sort per cades qun, van iniciar l'equip aleví, que a la piscina del club, el Dissabte, s'enfrontaven a l'equip capitalí de la garrotxa, el c.n. Olot, el resultat final va ser de 5 - 3 favorable al combinat Anglès, Banyoles, geieg, els parcials de cade quart foren, 1 - 0, 0 - 1, 2 - 1, 0 - 0, 1 - 0 i 1 - 1, com mostren tots el parcials el partit va ser molt disputat, i els joves jugadors dels dos equips van oferir un bon partit de waterpolo, amb emoció i molta intensitat.
Pel combinat van jugar, A. De Almeida, J. segovia, I. Calpe, G. Cabello, M. Alsina, R. Carreró, B. Calpe, E. Bosch, J. Serra, A. Costa, J. Cano, A. Fernández, G. Fernández i A. Martin.

Ja per la tarda l'equip cadet, va perdre estrepìtosament a Granollers per un abultat 23 - 1, l'equip combinat no mes va podre anra-hi amb 7 jugadors justos, doncs la natació aquest mateix dia tenia competició, el parcilas va ser 8 - 0, 5 - 0, 4 - 0 i 6 - 1, van jugar P. Ayats, M. Gomez, D. Castañeda, E. Sangenís, M. serrat, S. Roura, J.P. castañeda.

mitja hora mes tard l'equip absolut, desplaçat a Horta (Barcelona) va disputar el seu mtx davnt el potent lider de la competició, l'equip va caure 14 - 4 amb els parcials següents 6 - 1, 4 - 0, 2 - 2 i 2 - 1, aquest euip just d'efectius i sen se l'entrenador va ser un ninot per l'equip local, que no mmes va cedir un empat al tercer quart, van jugar A Serra, C. Costa, J. Arboix, M. Abelenda, J. Clavaguera, E. Vergés, X. Biguet, X. Feliu i A Biguet.

Ja el Diumenge, l'equip infantil es va desplaçar a Figueres per jugar el matx corresponent de la lliga amb victòria del combinat, per un comode 3 - 13, partit distret i dominat de principi a fí pels nostres jugadors, el Banyoles va colaborar amb els següents jugadors, Eduard Pasadas, Marc Palmada, i els germans Ivan i Marc Luque, tots ells van tenir un destacada actuació fent gols i ajudant molt en defensa.