14 de junio de 2011

CAMPIONAT PROVINCIAL ABSOLUT

El Dissabte, 11 de Juny del 2011, es va disputar a les aigües de l’estany de Banyoles, el III Campionat provincial de waterpolo absolut, a,b la participació dels equips, Geieg – C.N. Olot, C. wp. Figueres, Geieg “B” i C.N. Banyoles, va fallaren el últim moment el club waterpolo Anglès.

Es va jugar una primera fase, en dos grups, tots contra tots en dos parts de 8 minuts reals, el grup “A” geieg “A” i C.wp. Figueres amb triomf, de l’equip Gironí de la capital, en el grup “B” hi havien C.N. Olot, que va guanyar el dos partits, Geieg “B” que va caure derrotat els dos partits i el C.N. Banyoles que va perdre amb l’Olot i va guanyar al geieg “B”.

Per la tarda es va jugar les finals, geieg “B”, Figueres i Banyoles es jugaven el tercer lloc en un tres amb un, partits de dos parts de 8 minuts, on l’equip de l’estany va estar intractable i guanyant els dos partits va aconseguir la tercera posició, per acabar geieg i Olot van jugar la gran final on es va imposar els grupistes amb un resultat molt igualat.

Es van fer entrega de trofeus, 1r. 2n. I 3r. classificat, màxim golejador, Izan Baños del Figueres, millor jugador Ramon Rosell, del mateix club i millor porter pel grupista Albert Serra.

Un dia complert de waterpolo a l’estany de Banyoles, amb mol bon rotllo per part de tothom.



No hay comentarios:

Visites