25 de octubre de 2011

2ona Jornada. C.W.Júpiter 13 - 7 C.N.Banyoles

El partit Júpiter vs C.N Banyoles corresponent a la segona jornada de lliga catalana preferent de waterpolo, s'havia de disputar el 22/10/2011 a les 17:00h a la piscina del C.N Júpiter, degut a incidències el partit es jugà a Banyoles , la qual cosa el Júpiter va jugar com equip local ( casquet blanc) i el Banyoles com a visitant ( casquet blau).
El partit es plantajava molt físic i sobretot amb un joc dur característic del C.N Júpiter ja que crèiem que sería un equip vaterà i amb experiència. Així va ser juntament amb un arbitratge que va deixar jugar molt tot i no va castigar massa la duresa, més el nostre desencert i falta d'atenció en alguns moments importants, van fer que el resultat del "match" fos de 13-7.

L'equip va começar una mica desconectat el primer quart ja que varem varem rebre un gol molt matiner el qual va ser igualat poc després amb un bon gol de l'Eloi, vam aguantar el resultat fins el minut 4 i una seria d'errors en defensa i l'eficàcia amb el xut desde fora del Júpiter va fer que arribèssim al descans amb un parcial de 4-1.

El segon temps va començar bé pel Banyoles ja que varem tenir dos homes de més però el desencert de nou va fer que no marquessim i tot seguit varem rebre un penal en contra, les imprecisions i segon temps molt dolent per part nostra va ferque el parcial fos de 5-1.
Després del descans de cinc minuts i el respectiu canvi de camp, el Banyoles desinflat de les dos primeres parts va saber reorganitzar-se i amb dos penals provocats varen obtenir un bon però escaç parcial 1-2.

El quart temps semblava que podríem escurçar diferències però el Júpiter va começar a apretar i va aconseguir de nou allunyar-se fins el 12-5 el qual va quedar el final 13-7 amb un parcial de 3-3 i un gran gol de J.Clavaguera de baselina a l'últim segon.

Jugadors : A.Serra,J.Busquets,C.Costa(1),X.Vim(1),M.Abelenda,J.Clavaguera(2),E.Verges(3),A.Berta,J.M.Pareja,A.Serra,X.Feliu,X.Biguet i A.Biguet.