9 de octubre de 2007

Normativa de la federació per els equips B

Ahir es va publicar en fòrum de "waterpolo world" la presumpte normativa sobre els equips B.

ARTICLE 57. Participació de segons equips "B".

En els Campionats i competicions oficials de waterpolo de la Federació Catalana de Natació, els clubs poden participar, dins de qualsevol categoria, amb un segon equip "B", observant les següents regles:

1. Dintre del termini que estableixi la normativa específica de cada campionat o competició en que un club tingui inscrits dos equips, remetrà a la Federació Catalana de Natació, una relació dels jugadors que integraran l'equip "A" i l'equip "B".

2. Els jugadors integrants de l'equip "B" podran, en el decurs del Campionat, jugar en l'equip "A" fins a quatre partits i retornar a l’equip “B”. Des de la cinquena intervenció, el jugador passarà a formar part de l’equip “A”, no podent retornar a l’equip “B” fins a la propera temporada.

3. Els jugadors inscrits pel club en l'equip "A", no podran jugar en l'equip "B".

4. Dos equips d'un mateix club ("A" i "B") no podran jugar en el mateix grup de cada competició, a excepció d'aquelles competicions en que s'hagi previst expressament tal possibilitat.

5. L’equip "B" no podrà ascendir al grup superior en que hi jugui l'equip "A".

6. Si l’equip "A" descendís al grup on juga l'equip "B", aquest baixarà al grup immediatament inferior.

7. Els clubs que participin amb un equip “B” en el Campionat d’Espanya de 3a Divisió Zona Catalunya, no podran alinear els jugadors inscrits en el seu equip “A” en el Campionat d’Espanya de Divisió d’Honor Primera o Segona Divisió.


font: waterpolo World

No hay comentarios:

Visites