23 de octubre de 2007

Resultats 2ona. jornada copa catalana


Us deixo els resultats de la segona jornada de la copa catalana. Pel que fa al partit de l'equip A a casa contra el C.N.Catalunya, els golejadors varen ser:
Ave (7) - Àlex (2) - Vim (1) - Parna (1). D'aquesta manera l'Ave posa una barrera de 7 gols amb el segon classificat del la llista de canyoneros, i és que en total ja porta 10 gols. Pel que fa als marrulleros tenim: Ebri (3), A.Biguet (2), Àlex (1) i X.Biguet (1). A l'igual que en la llista de golejadors, hi ha un personatge que s'està destacant, en aquest l'Ebri que en porta 5. Aquesta setmana podem dir que ja hi tenim els dos Biguets a la llista negre :)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei! Una cosa! Tenir més expulsions no significa necessàriament ser més marrollero o fer les coses malament. És normal que la gent q marca més els boies com en Cebri portin més expulsions, i sempre és millor fer expulsió q no pas q facin gol. De totes maneres, em sembla bé que es contabilitzin així potser ens concentrarem més per no fer expulsions tontes quan juguem.

Parna

Anónimo dijo...

Molt bé parna!! Ets un crack!

Anónimo dijo...

no cal que et justifiquis Parna, tots sabem que ets un warro... i d'aqui poc superaràs a l'Ebri. Sinó mira el meu casiller i veuràs que està net.
Arti

Visites