21 de abril de 2009

[ABSOLUT B] C.N.B B 6 - 12 C.N.Vallirana

Bon partit de waterpolo fins a l'expulsió definitiva per brutalitat d'un jugador local a la tercera part. El partit va començar amb molt bones actuacions dels dos porters, fet que va donar un 0-1 de primer parcial. A la segona part, l'equip local va sortir amb molta força i va provocar una remontada deixant el marcador amb un 3-1. Però a la tercera part es va produir una expulsió que va deixar l'equip banyolí amb un home de menys durant 4 minuts, clau per trencar un partit on els dos equips estaven disfrutant jugant a waterpolo. A partir d'aquest moment, van entrar els jugadors més joves de banyoles per tal de jugar els últims minuts de la temporada.

A.Serra, J.Clavaguera, J.Borrisser(1), J.Serra(2), Ll. Clavaguera(1), D. Triadú(1), M. Pedro, A. Berta, E. Bastidas, F. Planella(1), X.Feliu, A.Serra, M.Abelenda.