8 de abril de 2009

DERROTA INJUSTA DE L'EQUIP ABSOLUT A LA PISCINA DEL GRANOLLERS

L'equip absolut del nostre club, es va desplaçar a la població de Granollers per enfrontar-se a l'equip absolut d'aquesta localitat, en un partit aplaçat en el seu moment per la manca de presencia arbittral.

El resultat final del matx, va ser de 9 - 8 a favor de l'equip local, els parcials de cada periode van ser de 3 - 2, 3 - 2, 0 - 4 i 3 - 0.

L'equip del pla de l'estany va començar el partit molt concentrat i fruit d'això va començar a obtenir petites avantatges d'un gol, sempre contrarrestades pel del Vallés, fin acavar el periode amb un ajustat 3-2, en el segon periode els dos equips van demostrar una igualtat no mes desequilibrada pels bon xuts locals aquest peride es va repetir el 3 - 2 per tancar la primera partt amb un 6 - 4, en la represa, el tercer periode va ser d'un clar domini Banyolí, demostrant que podien capgirar el marcador i acavan el quart amb un 0 - 4, qu donava uina important avantatge de dos gols a l'equip dirigit per Jordi Jerez, en el darrer periode, es va girar la truita, i des pres d'un gol anulat al Banyoles, i seguidament arribar un gol local, a partir d'aquest moment la tasca arbitral va acavar de donar la vioctoria a l'equip local.
L'equip es va desplaçar amb, A. Teixidor, J. Borrisser, J. Arboix (1), J. Avellana (2), A. Ramírez (2), M. Artigas (2), X. Biguet, E. Vergés (1), A. Biguet i E. Parnau.