18 de octubre de 2010

ARRANCA LA LLIGA JUVENIL i CADET A L'HOSPITALET

Arranca la lliga Catalana per l'equip juvenil del club natació Banyoles juvenil i el combinat Anglès / banyoles / GEiEG. en categoria cadet.
El pasart Dissabte, 16 l'equip juvenil es va desplaçar a L'Hospitalet, per disputar la 1ª jornada de la lliga, en aquest partit l'equip dirigit per Josep Mª. Teixidor va oferir dues cares ben diferents.
Durant la primera meitat del matx, van fer un grandisim partit, i davant un molt bon equip local van aguantar les embresides del mateixós amb els parcials següents, primer quart 2 - 2 i 2n. quart 3 - 1 arriban a la mitja part amb un ajustat 5 - 3 al marcador, que donava esperançes a l'equip de l'estany, al tercer quart desfeta general, per despistes molts greus i pàrcial per olvidar 8 - 3, al darrer quart tornen a ajustar la defensa i torna l'igualtat amb un 5 - 2, el resultat final va ser 18 - 8, injust, per eol mal tercer quart.
Van jugar, Jordi Bonmatí, Xavi Abelenda (1), David Salvadó (2), Andres Basrtidas, Toni Segovia, Francesc Roca (3), Xavier Ayats (1), Arna Sangenís, Alex Vasquez, Didac Cuesta, Abdon Compta i Sergi Ferrer.
Seguidament debutà, l'equip cadet, dirigit anecdotacament per Jordi Jerez, doncs aquest equip serà portat per Robert Roura i tot i perdre per 14 - 11 donen una bona imatge, i estan dins del matx fina a la fi, els parcials de cada quart foren, 4 - 3, 4 - 1, 4 - 4 i 2 - 4.
Jugaren els segünts, Marc Franco, Sergi Roura, Marc dalvadó (1), JOaquim Lleal, Ykia Perfenov (5), Oriol Roura, Manel Serrat (1), Pau Herrera (3) i Juan Pablo Castañeda (1).