11 de octubre de 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL JUVENIL - OLOT, 09/10/10



Aquest passat Dissabte, 09/10/10 i a la piscina del club natació Olot, es va disputar en II campionat provincial, van participar-hi 4 equips, el C.N. Oot juvenil, el C.N. olot cadet, el C.N. Banyoles Juvenil i un equip compost cadet de l'Anglès, geieg i Banyoles.

Es va jugar dos parts de 7 minuts de joc efectiu, amb la semifinal 1 s'enfrontava el Olot cadet Contra el compost la segona semifianl la van disputar els dos equips juvenils banyoles - Olot,

La matinal va estar ben distreta i a les 11:30 hores inicià la competció amb victoria per 3 - 1 de l'equip cadet de la garrotxa, seguidament es van enfrontar els equips juvenils un magnific matx, on va caure l'equip de l'estany per un ajustat com injust 6 - 5, amb aques resultats, els equips perdedors van lluitar pel 3 i 4t. lloc, que va gunayr l'equip Banyolí juvenil comodamen per un 9 - 1 a l'equip cadet compost, per acabar s'enfrontven els dos equips de la garrotxa, el juvenil i el cadet, amb una sorprenent com merescuda victòria fianl dels cadets.

Seguidament, la presidenta de la delegaxció Gironina de natació, va entregar els diferents trofeus als equips gunaydors.


CLASSIFICACIÓ FINAL


1.- C.N. OLOT CADET

2N.- C.N. OLOT JUVENIL

3R.- C.N. BANYOLES JUVENIL

4T. COMPOST ANGLÈS/BANYOLES/GEIEG

No hay comentarios:

Visites