11 de febrero de 2009

[ABSOLUT B] C.N.Banyoles B 11 - 7 C.N.Reus

El passat cap de setmana es va produir la primera victòria de l'equip Banyolí a la lliga. L'equip local va guanyar 11-7 a l'equip del C.N.Reus B. Des d'un primer moment l'equip filial va sortir molt concentrat i amb moltes ganes. Aquests factors van ser claus per la victoria. Al final de la primera part el luminòs marcava un 2-0. A la segona part va haver un cert relax, que va permetre a l'equip visitant igualar el parcial a 2-2 deixant el marcador 4-2. Tot i això el banyoles tenia el partit controlat en tot moment. A la tercera part, el banyoles va donar un cop d'efecte al marcador i va clavar un 5-1 de parcial, resultat que deixava molt sentenciat el partit. L'última part es va donar un parcial de 2-4 que deixar el marcador fina a 11-7