16 de febrero de 2009

VICTORIA JUSTA EN UN PARTIT FLUIX

El dissabte, 14 del present mes, l'equip absolut del club natació Banyoles, va disputar el matx corresponent a la 15ª jornada de la lliga nacional de tercera divisió estatal, davant un orgullos club natació Igualada.
El resultat final va ser de 9 - 7 per l'equip que dirigueix Jordi Jerez, els parcials de cada periode van ser, 1 - 1. 1 -2, 5 - 2 i 2 - 2.
Tal i com mostren els parcials l'equip Banyolí va sortir adormit en els dos primers periodes, i van arrivar a la mitja part amb un marcador curt i advers als interesos de l'equip del pla de l'estany de 2 - 3.
En la reanudació del matx, es van posar les piles i en un tercer periode, amb una defensa molt forta i un atac encertat van sentenciar el partit, amb un 5 - 2 de parcial, per acabar el darrer periode van começar igual de forts i es posaren amb un 2 - 0, que degut a lña relacsació final va igualar l'quip contrari per donar el resultat final de 9 - 7.
L'equip banyolí va jugar amb, A. Teixidor, J. Busquets, C. Costa, J. Arboix, J. Lloveras (1), A. Ramírez (1), M. artigas (1), X. Vim (1), X. Biguet, E. Vergès, A. Biguet i E. Parnau (2).

No hay comentarios:

Visites