23 de febrero de 2009

DERROTA DE L'EQUIP ABSOLUT A LA PISCINA DE TERRASSA


L'equip absolut del club, es va desplaçar a la població de Terrassa, per disputar el partit corresponent a la 16ª jornada de la lliga de tercera nacional.
El resultat va ser negatiu per als homes que dirigueix Jordi Jerez, que no van saber adapatar-se a un arbitratge molt permisiu ivan caure clarament per 15 - 7, els parcials de cada periode van ser 4 - 3, 5 - 1, 3 - 2 i 3 - 1.
Com mostren els parcials l'equip Banyolí no mes va aguantar el primer periode, en el qual va tenir oportunitats per fins i tot acavar-lo amb ventatja al marcador.
En el segon periode va venir la desfeta, totalment perduts a l'aigua no vam poder donar la cara, despres en el tercer i quart periode es va donar una igualtat de forces.
No podem donar la culpo a ningú, si no fer autocritica i dir-nos que no tornarà a passar aquesta desconecsió del matx durant el segon periode.
L'expèdició encapsalada per el tècnic del club va presentar la següent aliniació, A. Serra, M. Abelenda, C. Costa, J. Arboix, J. Lloveras, J. Avelana (2), A. Ramírez, M. Artigas (2), J. Borrisser, X. Biguet (1), E. Vergès, A. Biguet (1) i E. Parnau (1).
El proper partit, serà el Dissabte, 28 de Febrer a la piscina del club davant el perillós club natació Poble Nou.

No hay comentarios:

Visites