30 de marzo de 2009

DERROTA A MARTORELL DE L'EQUIP ABSOLUT

L'equip absolut, cau derrotat de la seva visita a la piscina del club natació Martorell, el resultat final va ser de 16 - 14.
Els parcials de cada periode van ser, 4 - 4, 4 - 4, 2 - 5 i 6 - 1.
La derrota es va fonamentar al darrer periode del partit, senblava que l'equip que perdia i tenia presa era l'equip del pla de l'estany, quant la realitar deia que gunyava l'equip Banyolí.
El primer parcial va ser de domini alyern del dos equips, l'equip dirigit per Jordi Jerez va marchar amb un clar 0 - 3 que seguidament va ser contestat per l'equip local igualant el matx, al final va hav-hi u n gol mes per cada equip.
En el segon parcial va ser l'equip local que que va tenir una renda de dos gos al seu favor 7 - 5, contestat perl'equip visitant empatant el periode, 8 - 8.
En la represa en el tecer periode va ser de clar domini Banyolí gunyant el parcial 2 - 5 i deixant el marcador en un esperançador 10 - 13.
En el darrer periode, es va tornar a igualar les forces a l'aigua, fins que en una defensa en inferioritat númerica mal defensada van fer gol els de Martorell, que es van tornar a reactivar, l'equip Banyolí va perdre el nord, i l'equip local ho va aprofitar per posar l'empat a 13 i poc mes tard a 14, des pres es van tornar a equilibrar les forces i en un parell de contra atcas, el Martorell, va sentenciar el matx.
L'expedició Banyolina va formar amb, A. Teixidor, J. Busquets, C. Costa, J. Arboix (1), J. Avellana (3), A. ramírez (3), M. Artigas (5), X. Biguet, E. Vergés, A. Biguet, E. Parnau (2)

1 comentario:

Anónimo dijo...

wow succubus trainer louis vuitton bags sale in netherlands

Visites