2 de marzo de 2009

IMPORTANT VICTORIA DAVANT EL C.N. POBLE NOU


El dissabte, 28 de febrer, es disputava a la piscina del club, la 17ª. jornada de la lliga nacional de tercera divisió estatal, davant el club natació Poble Nou de Barcelona.
El resultat fina va ser de 16 - 13 per l'equip del pla de l'estany, els parcials de cada periode van ser, 4 - 4, 4 - 2, 3 - 3 i 5 - 4.
El matx, va començar molt igualat, en el primer periode fruit del gran encert del jugador nº 8 visitant Mateu Diaz, en el segon periode va haver-hi un canvi d'intensitat per part de l'equip Banyolí i van poder obrir una escletxa, el tercer periode es va tornar a empatar, per acavar amb el darrer amb una victoria mínima, que donava el dos punts a l'equip dirigit per Jordi Jerez.
L'equip local va formar amb A. Teixidor, J. Busquets (1), J. Arboix (2), J. Lloveras, J. avelana (4), A. ramírez (1), M. Artigas (3), X. Vim, X. Biguet (1), E. Vergès (3), M. Abelenda i E. parnau (1).
Aquest Proper Dissabte, l'equip es desplaça a la piscina de Santa Eulàlia ( L'Hospitalet ) per jugar davant l'equip "B" de l'Hospitalet.

No hay comentarios:

Visites