23 de marzo de 2009

EL ÍDER GUANYA A LA PISCINA DEL CLUB

L'equip absolut del club natació Banyoles, va rebre el Dissabte, 21 a líder del campionat nacional d'Espanya de tercera categoria llocs 1, 12, el club natació Sant Andreu "B", el resultat final del matx va ser de 11 - 12 per l'equip Barceloní, els parcials de cada periode van ser, 4 - 3, 3 - 4, 2 - 2 i 2 - 3.
Tal i com mostren els parcials de cada periode, el partit va ser molt igualat, l'equip visitant va defensar sempre molt al limit del reglament, però va saber emportar-se el gat a laigua en el moment precís.
L'equip dirigit per Jordi Jerez, va donar la cara en tot moment, i va tenir el triomf a l'avast, però les errades en llaçament tant clars com dos penals fallats, van donar aire a l'equip de la barrida de sant andreu.
L'equip local, va demostrar, que si no arriba a ser per la primera volta del campionat tant dolenta haguesim estat lluitant per participar a la fase d'ascens.
Van jugar per l'equip del pla de l'estany, A. Teixidor, J. Busquets, C. Costa (1), J. Arboix, J. Lloveras, J. Avelana (5), A. Ramírez (2), X. Vim, X. Biguet, E. Vergés, A. Bioguet i E. Parnau (2)

No hay comentarios:

Visites