1 de junio de 2009

RESULTATS 1ª FASE CAMPIONAT PROVINCIAL

L'equip absolut del club natació Banyoles, es va desplaçar a la població d'Anglès, per disputar la primera fase del campionat provincila de waterpolo.
Aquesta primera fase, enfrontava als següents equips Anglès, G.E.i.E.G. de girona i l'equip Banyolí.
L'equip del pla de l'estany, dirigit per Jordi Jerez, va guanyar aquest triangular, jugat amb format 3 amb 1.
El Primer mig partit va emfrontar al club Waterpolo Anglès i a l'equip banyolí els resultat final va ser de 2 - 5 , i els parcials van ser de 0 - 2 0 2 - 3, amb un joc poc vistós però efectiu vam sumar la primera victòria.
El segon matx el van jugar el club waterpolo Anglès davant els Gironins del G.E.i.E.G., el resultat final va ser de 5 - 4 per l'equip local els parcials van ser de 0 - 0 i 5 - 4.
Amb aquet resultat es v jugar el darrer partit que enfrontava al Banyoles i el G.E.i.E.G. el resultat va ser de 5 - 2 per l'equip Banyolí els parcials van ser de 1 - 1 i 4 - 1.
Amb aquest resultat la classificació va ser la següent 1r. C.N. Banyoles 4 punts, 2n. C. Wp. Anglès 2 punts i 3r. G.E.i.E.G. 0 punts.
Aquest proper cap de setmana es faran les semifinals que enfrntaran al C.N. Olot - C. WP. Anglès a la piscina dels de la Garrotxa i Al C.N. Banyoles davant el C.N. Figueres a la piscina del C.N. Banyoles.

No hay comentarios:

Visites