15 de junio de 2009

TARDA DE WATERPOLO A L'ESTANY

El Dissabte, 13 de Juny, es va viure una tarda de waterpolo a l'estany, amb la disputa de la fase final del campionat provincial absolut, es va començar a les 16.00 hores amb el partit pel 5è. i 6è. lloc, que va enfrontar al club natació Banyoles "B" contra el G.E.i.E.G. de Girona la victoria va caure a favor del equip de la capital del Gironés clarament.
Seguidament i a les 17,30 hores esv va ealitzar els segon matx, per disputar el 3r. i 4t. lloc, entre els ewuips del club waterpolo Anglès contra el club waterpolo Figueres, aquest cop va guanyar l'equip alt empordanés en un partit igualt i tens però d'alló mes maco.
A les 18,45 hores començava el darrer partit, que enfrontava al club natació Banyoles "A" davant el potent club natació Olot, per disputar el 1r. i 2n. lloc, va guanyar l'equip Olotí.
Al acabar tots els waterpolistes, entrenadors, delegats etc. van fer un berenar i l'entrega de trofeus, millor jugador Marc Reixach del C.N. Olot, màxim golejador Joan Lluís Albella del waterpolo Figueres, Millor Porter Xavier Burch del waterpolo Anglès, sisé lloc c.n. Banyoles "B", 5è. lloc G.E.i.E.G, 4t lloc waterpolo Anglès, 3r lloc waterpolo Figueres, 2n lloc c.n. Banyoles, i 1r. lloc C.N. Olot.
Aquest I Campionat provincila de waterpolo absolut ha estat un rotund exit, i esperem seguexi aumentat les edicions i arrelí.

No hay comentarios:

Visites