15 de junio de 2009

TARDA DE WATERPOLO A L'ESTANY

El Dissabte 13 de Juny, es va disputar la fase final del campionat provincial de waterpolo absolut a l'estany de la nostra població, va ser una tarda de waterpolo, la festa del nostre esport a la capital de pla de l'estany, en un paratge inigualable, i amb un dia esplendid.
Van participar sis equips d'arreu de les comarques Gironines, el primer partit el van jugar a les 16,00 hores, el G.E.i.E.G. de Girona davant l'equip "B" del club natació Banyoles, va guanyar l'equip del Gironés, que va assolir el 5è lloc, seguidament va jugar el 3r, i 4t. lloc el club waterpolo Anglès amb el club waterpolo Figueres obtinguent el tercer lloc l'quip alt empordanés, tot seguit es va disputar el matx pel 1r, i 2n lloc entre el club natació Olot i el club natació Banyoles, amb triomf Olotí.
Per acabar aquesta gran festa del waterpolo Gironí, es fa fer un berenar par a tothom i l'entrega de trofeus, millor jugador Marc Reixach de l'Olot, màxim golejador Jona Lluís Albella del Figueres i millor porter Xavier Burch de l'Anglès, tot seguit es va donar lña classificació final dels diferents equips 6è. Banyoles "B" - 5è. G.E.i.E.G. - 4t. waterpolo Anglès - 3r. waterpolo Figueres - 2n Banyoles "A" i 1r. Olot.
Esperem que aquest I Campionat provinvial arrelí i es disputin moltes edicions, amb una bona tarda de waterpolo a l'estant, es va fer un gran torneig.