8 de noviembre de 2010

CAP DE SETMANA AMB MOLT WATERPOLO PER ALS BANYOLINS

El Dissabte, 06/10/10, i el Diumenge 07/10/10, ha estat una cap de setmana amb molt waterpolo pel que fa a la secció de natació.

El Dissabte, al matí va iniciar l’equip combinat, Anglès, Banyoles i geieg. De la categoria cadet, a les 09:00 hores i a la piscina de Banyoles s’enfrontaren al club natació Martorell, uns dels equips de referència de la categoria, l’equip combinat va perdre el matx per un resultat final de 5 – 15, els parcials de cada quart van ser els següents, 2 – 6, 0 – 2, 1 – 5 i 2 – 2.

Com diuen els parcials de cada període, va ser un partit dominat de principi a fi per l’equip visitant, però l’equip combinat, tot i ser inferior, tant tècnicament cop tàcticament, no va perdre la cara al matx i van lluitar durant tot l’encontre, aconseguint al darrer quart empatar el mateix.

Van jugar: M. Franco, S. Roura, J. Sudrià. M. Salvado, Joaquim Lleal (1), Y. Parferov, O. Roura (1), M. Serrat, C. Vasquez (2), P. Herrera, P. Ayats (1), A. Padres i J. Castañeda.

Seguidament i a les 12:45 hores a la piscina del club es disputa el segon matx, de la matinal, en categoria juvenil, s’enfrontaven l’equip visitant, els maresmes del club natació Premià davant l’equip del pla de l’estany, en un matx molt intens es va perdre pel resultat final de 5 – 8, els parcials de cada període foren 0 – 2, 1 – 4, 2 -0 i 2 – 2.

Inicialment, l’equip Banyolí va tenir la sort d’esquenes fent 3 pals, i perdent el primer parcial, en el segon segueix la mateixa tònica, una defensa bona i nefast encert a porteria.

A partir de la segona part del matx, va haver-hi una mica mes d’encert en atac i ajustant una mica mes la defensa es va aconseguir reduir distancies tot i perdre finalment.

L’equip molt ben dirigit per Josep Mª. Teixidor va jugar amb, J. Bonmatí, J. Planella (1), X. Abelenada (2), D. Salvadó (1), A. Bastidas, A. Segovia, F. Roca (1), X. Ayats, A. Sangenís, A Vasquez, D. Cuesta, A. Compta i S. Ferrer.

Per la tarda l’equip absolut es va desplaçar fins a la població de Vallirana, per jugar la segona jornada de lliga.

L’equip dirigit per Jordi Jerez va obtenir la Victoria mes treballada del previst, el resultat final va ser de 6 – 8, els parcials de cada període foren 1 – 2, 1 – 2, 0 – 3 i 4 – 1.

L’equip Banyolí va començar molt relaxat i mica en mica es va posar el mono de feina per mica en mica posar distancia al marcador, fins a un tranquil 3 – 8 a manca de 4 minuts per al final del matx, des pres va arribar la relaxació i reben un parcial de 4 – 1 es va ajustar el marcador.

L’expedició va ser formada per, A. Serra, J. Borrisser (1), C. Costa (2), J. Arboix (1), M. Abelenda, J. Clavaguera, E. Vergés (3), J. Lloveras, X. Vim, CX. Biguet (1), X. Feliu, A. BIguet i Ll. Clavaguera.

El Diumenge, es va fer el darrer dels partits de waterpolo, a Girona, s’enfrontaven el combinat infantil de l’Anglès, Banyoles i geieg contra el C. Wp. Figueres, l’equip combinat va obtindre una còmoda victòria 3 a 15, els banyolins Marc Palmada e Ivan Luque van col·laborar fent un gol cada un.