15 de noviembre de 2010

DIFERENTS RESULTATS DELS EQUIPS DE WATERTPOLO DEL CLUB

DISSABTE,13/11/10

El Dissabte, 13, l’equip combinat Anglès, Banyoles, Geieg., es va desplaçar fins a la població de Molins de Rei, per disputar la 4ª jornada del campionat de Catalunya en categoria cadet.

El resultat final va ser molt dolent per aquest equip, va perdre per un contundent 19 – 0, degut a les baixes que va tenir per diferents motius, es van desplaçar no mes amb 9 jugadors.

Tot i aquest ensopegada, l’equip marxar escaldat cap a casa, però amb l’orgull de voler millorar ens els propers partits, el Banyoles va aportar els jugadors Pau Ayats i Cristian Vasquez.

Ja per la tarda i a la piscina del club, a les 19:00 hores, els homes de Jordi Jerez, disputaven la quarta jornada del campionat d’Espanya de 3ª, que enfrontaven a l’equip Banyolí amb el sant Adrià del Besos, el resultat final va ser de taules 9 – 9, els parcials de cada període foren, 1 – 3, 3 – 2, 3 – 1 i 2 – 3.

Com diuen aquest parcials, l’equip del pla de l’estany, va començar adormit i cometen errades molt importants en defensa, que aprofitaren l’equip barceloní, en atac tots el xuts a porteria s’estavellaven en el bon porter visitant, un cop acabat aquest quart, l’equip de l’estany es va posar les piles i fruit d’això va obtenir la Victoria en els dos següents parcials, i posava per davant a l’equip, al tercer quart, l’equip visitant, va reaccionar i fent un parcial de 0 – 3 es posava per davant en el marcador, però un cop mes l’orgull Banyolí va sortir, i empenta el matx a 9 gols, per acabar la darrera opció de gol va ser per l’equip barceloní que va tenir una doble superioritat numèrica que van defensar molt be l’equip local.

Per l’Equip de Banyoles, van jugar, Arnau serra ( engripat ), Joan Borrisser(1) ( lluitador ), Cebrià Costa (3) ( revulsiu ), Jaume Arboix (1)( apagat ), Marc Abelenda ( Guerriller ), Jordi Clavaguera (1) (ordenat ), Eloi Vergés (apagat), Xavier Vim ( desencertat ), Xavier Biguet ( apagat ), Albert Biguet (2)( decisiu ), Xavier Feliu ( Complidor ), Lluís Clavaguera ( correcte).

Diumenge, 14/11/10

Els benjamins del combinat, guanyen en el seu debut a la lliga Catalana, es van desplaçar fins a la ciutat alt empordanesa de Figueres, el resultat final va ser de 5 – 11, aquest any amb el nou format aquestes categories de formació ( benjamí, aleví i infantil) juguen 6 parts de 3,4 i 5 minuts depenent de la categoria, en les 4 primeres parts an de iniciar i acabar el quart la mateixa gent i els dos últims com vulgui el tècnic podrà fer els canvis pertinents, els parcials foren, 1 – 3, 2 – 1, 0 – 2, 0 – 4, 2 – 1 i 0 – 0, el banyolins van aportar els següents jugadors, Arnau Fernández, Genís Berta, Arnau Gran i Biel Estava (2).

Per acabar, l’equip combinat infantil, es va desplaçar a la difícil piscina d’Olot, per disputar el matx que els enfrontava a l’equip garrotxí, el resultat final va ser de, 09 – 09, i va participar els Banyolins Pau Ayats, Ivan Luque, i Eduard Pasadas