22 de noviembre de 2010

INTENSITAT I EMOCIÓ EN ELS PARTITS D'AQUEST CAP DE SETMANA

El Dissabte, 20/11/10, començà la temporada oficialment, per als waterpolistes de la categoria aleví, jugadors nascuts, entre els anys 99 i 2000, com els benjamins i els infantils tenen nova reglamentació jugant 6 parts de 4 minuts reals, durant les quatre primeres parts no es poden fer canvis , els jugadors que comencen acaben el quart, amb l’obligació que tots els jugadors han de jugar un mínim de dos períodes, aquest cop va ser a Banyoles, que l’equip combinat va guanyar còmodament als visitants els alt empordanesos del club waterpolo Figueres, pel resultat final de 15 – 0, els parcials van ser, 1 – 0, 2 -0, 4 – 0, 3 – 0, 4 – 0 i 1 – 0 i acta tancada amb el resultat expressat en aquest moment, per no es pot guanyar per mes d’aquest resultat.

L’equip combinat va formar amb, A. Almeida, I. Calpe, A. Costa, G. Cabello, A. Fernández, R. Carreró, G. Fernández, B. Calpe, J. Sefonia, J. Cano, M. Vicens, M. Alsina, P. Raset i E. Sudrià.

Per l tarda, l’equip absolut del pla de l’estany, vista la piscina de sant Ponç a Girona, per enfrontar-se al G.E.i.E.G. “B”, en el derbi Gironí, el resultat final va ser de 2 – 10 favorable als homes dirigits per Jordi Jerez, els parcials de cada període foren, 0 – 3, 0 – 3, 0 – 3 i 2 – 1.

El matx va ser clarament dominat per l’equip de l’estany en tot moment realitzant una defensa pressionat que asfixiava a l’equip Gironí, no mes al darrer quart va poder-lo guanyar l’equip local degut a una certa relaxació dels Banyolins.

L’expedició la van formar, A, Serra, M. Carrillo, C. Costa (5), J. Arboix (1), M. Abelenda (1), J. Clavaguera, E. Vergés (3), J. Lloveras, J. Bonmatí, X, Biguet, X, Feliu, A. Biguet i Ll. Clavaguera.

Diumenge, 21, li tocava el tron als equips juvenil i cadet, amb diferent sorts per al dos equips, els juvenils del pla de l’estany es van desplaçar fins a Barcelona per enfrontar-se a l’equip local el C.N. Poble Nou, amb un derrota ajustada per 11 – 8.

L’equip ven dirigit per Josep Mª. Teixidor, va tenir opcions d’emportar-se el matx fins al final, que unes errades defensives els portaren a la derrota, comentar la gran millora d’aquest equip.

Van jugar, J. Bonmatí, F Roca, T. Segovia, A. Vasquez, D. Salvadó, J. Planella, A. Bastidas, A. Compta, X. Abelenda, X. Ayats, A. Sangenís, D. Cuesta, S. Ferrer.

Seguidament a les 11:30 i a les instal·lacions del G.E.i.E.G. ( Sant Ponç ) el combinat cadet, s’enfrontava al fort C.N. Montjuic, el resultat final va ser de empat a 10, els parcials de cada quart van ser, 2 – 2, 3 – 1, 1 – 6 i 4 – 1.

Un matx molt distret i emocionant, jugat de tu a tu, per els dos equips, van jugar pel combinat, M. Franco, P. Ayats, J. Sudrià, M. Salvadó, G. Roura, M. Serrat, C. Vasquez, P. Herrera, S. Roura, E. Sangenís i J.P. Castañeda.


No hay comentarios:

Visites