31 de enero de 2011

CAP DE SETMANA AMB UNA MICA DE TOT

Cap de setmana mogut, en el waterpolo, aquest cap de setmana, va començar el Dissabte a la tarda, on l’equip absolut es va desplaçar fins a la població de Sant Adrià del Besos, per jugar contra l’equip d’aquesta localitat barcelonina, L’equip dirigit per Jordi Jerez, va obtenir una important victòria per la mínima 7 – 8, amb els següents parcials, 1 – 2, 2 – 4, 0 – 1 i 4 – 1.

Va ser un partit totalment dominat per l’equip del pla de l’estany, tant mateix es va arribar a una màxima diferencia de 3 – 7 al final del tercer període, al darrer quart va ser nefast per l’equip Banyolí, i vam patir molt per poder guanyar el matx.

L’expedició Banyolina va ser formada per Arnau Serra, Xavier Abelenda, Cebrià Costa (2), Jaume Arboix (3 ), Marc Abelenda, J. Clavaguera (1), Eloi Vergés (2), Josep Lloveras, Xavier Biguet, Xavier Feliu, Albert Biguet, Lluís Clavaguera.

El Diumenge, va encetar la competició l’equip, combinat Benjamí, es va desplaçar a Figueres, per participar en el primer triangular ( Terrassa, Figueres, Combinat ) l’equip combinat dirigit per Albert Biguet va obtenir la victòria en els dos partits guanyat 9 a 14 al Figueres i 4 – 15 al Terrassa, van participar el Banyolins, Arnau Fernández, Biel Estava i Arnau Gran.

Seguidament li va tocar el torn a l’equip combinat infantil que va jugar davant el C.Wp. Figueres a la piscina del geieg, el resultat final fora de 3 a 14 per l’equip combinat, El Banyolins participa’ns van ser, Pau Ayats, Marc Palmada, Eduard Pasadas.

Per acabar l’equip juvenil va perdre davant el potent C.N. Martorell per 8 – 18 els parcials van ser 2 – 5, 2 – 4, 0 – 4 i 3 – 5.

L’equip dirigit per Josep Mª. Teixidor va realitzar un mal partit i ho va pagar ambla golejada, van jugar, Jordi Bonmatí, Joel Planella (2), Xavier Abelenda (2), Arnau Sangenis, Adres Horacio Badstidas, Xavier Ayats (1), D. Salvadó (2)Alex Vasquez (2), D. Cuesta, A. Cayuela i S. Ferrer


No hay comentarios:

Visites