17 de enero de 2011

CRONICA PARTITS DIES 14,15 i 16 DE GENER

Aquest cap de setmana hi ha hagut força moviment en la secció de natació, pel que fa al waterpolo, van començar Divendres, 14 de Gener, a les 21:30 hores, l’equip juvenil, es va enfrontar al potent Club natació Manresa Dirigit pel Gironí Jordi López, aquest matx va ser dominat en tot moment per l’equip visitant, tot i que l’equip dirigit per Josep Mª. Teixidor no li va perdre la cara i sempre va estar dins del partit.

El resultat final fora de 8 – 11, això demostra el bon matx disputat per els dos equips que van lluitar fins a la fi, per endur-se els dos punts en joc.

Dissabte, li tocava el torn a l’equip absolut, es va desplaçar a L’Hospitalet de Llobregat, on a les 16:00 hores iniciava el matx davant l’equip “B” de la localitat, el resultat final va ser de derrotà banyolina per 8 – 2, el parcials de cada període van ser 2 – 0, 1 – 1, 4 – 1 i 1 - 0.

El partit va ser molt mes igualat del que demostra el resultat final, doncs la falta d’encert de l’equip dirigit per Jordi Jerez, va ser notable, fallant 8 jugades de superioritat numèrica i un piló de jugades de gol.

El mes positiu que poden extreure del mateix es que l’equip va crear perill i no mes ha de millorar en l’encert a porteria.

La propera jornada reben al Vallirana.

El Diumenge, l’equip combinat va anar a jugar a la piscina del potent Centre esports Mataró, on van caure per l’abulat resultat de 12 – 0, van jugar per part banyolina, Cristian Vasquez, Pau Ayats, Manel Serrat i Marc salvadó

Aquest Diumenge van jugar l’equip infantil a la piscina del geieg, davant el C.N. Sallent amb un triomf còmode, van participar per part banyolina, Ivan Luque, Marc Luque, Eduard Pasadas.

Per acabar li va tocar el torn a l’equip Aleví, que es va desplaçar a Figueres, per jugar el partit corresponent a la 1ª fase de la lliga catalana, van guanyar per 2 – 26 amb els parcials de 0 – 4, 1 – 3, 1 – 5, 0 -7, 0 – 6 i 0 – 1

Partit molt avorrit on l’equip combinat va dominar de començament a fi el matx.

No hay comentarios:

Visites