24 de enero de 2011

Cap de setmana profitós per als equips, absolut, cadet i aleví

Cap de setmana profitós de la secció en el area de waterpolo amb 3 partits, començarem per l’equip combinat cadet, que va disputar una nova jornada de la lliga Catalana, aquest cop jugàvem a la piscina del GEiEG de Girona davant el club natació Poble Nou de Barcelona, amb un merescuda victòria per 10 – 5, amb uns parcials molts ajustats de 3 – 1, 2 – 2, 3 – 2 i 2 – 0, l’equip va ser dirigit anecdòticament per Lluís Masverenguer, per part Banyolina van participar activament en aquest matx, Pau Ayats, Cristian Vasquez, Quim Lleal, Manel Serrat i Mar Salvadó.

Seguidament li va tocar el torn a l’equip absolut, que a les 19:00 hores rebíem a la piscina del club al C.N. Vallirana, l’equip dirigit per Jordi Jerez va obtenir un important triomf per 17 – 2 amb els parcials, 2 – 0, 5 – 1, 4 – 0 i 6 – 1, tot i el resultat final, l’equipo Barceloní va donat durant els dos primers perides una bona imatge, que no mes per l’alt percentatge d’encert en els llançaments i superioritats numèriques van acabar per descentrar al rival, que en els dos darrers períodes abaixaren els braços.

L’equip banyolí va formar amb, Arnau Serra, Cebrià Costa (5), Marc Abelenda, Xavier Abelenda (3), Eloi Vergés (5), Josep Lloveras, Xavier Biguet, Xavier Feliu, Albert Biguet (4) i Lluís Clavaguera.

Ja el Diumenge, l’equip combinat aleví, tancava la primera fase de la lliga catalana amb un important triomf davant el club natació Olot, pel resultat final de 1 – 6, el parcials de cada període foren, 0 – 1, 0 – 0, 1 – 0, 0 – 2, 0 – 1 i 0 – 3, amb aquesta victòria l’equip jugarà per primer cop al grup selectiu de la lliga, on tindran l’oportunitat d’enfrontar-se a equips com poder ser atlètic barceloneta, natació Barcelona, Sabadell etc.

Des de aquí felicitar als components Banyolins que han aconseguit aquesta fita, Van jugar, A. De Almeida, I. Calpe, A. Costa, G. Cabello, M. Alsina, R. Carreró, R. Delet, D. Calpe, P. Folch, J. Cano, E. Subria, J. Segovia, J. Fernández i A. Collel




No hay comentarios:

Visites