14 de febrero de 2011

RESULTATS 12, 13 FEBRER 2011


El Dissabte, 12/02/11, l’equip combinat aleví, va disputar la segona jornada de la lliga Catalana grup “A” a la piscina del club i davant el club natació Poble Nou, el marcador al final de matx, reflectia un empat a 3 gols, just, per als mèrits que van fer els don equips, els parcials de cada quart van ser, 0 – 1, 0 – 0, 1 -1, 0 -1, 1 – 0 i 1 – 0.

El partit va ser molt diputat en tot moment, i d’il·lusió del jugadors dels equips que s’afrontaven, van donar un molt bon espectacle als assistents a grada per veure el partit.

Per part de l’equip combinat van jugar, Albert Junior (1), Isaac Calpe (1), Albert Costa, Gerard Cabello, Arnau Fernández, Roger Carreró, R. Palet, Blai Calpe, P. Folch (1), Joan Cano, Toni Segovia i M. Soler.

Ja per la tarda, l’equip absolut, es va desplaçar a la comarca de l’Osona, per jugar a la piscina del club natació Vic ETB, el resultat final va ser de 2 – 15 favorable als interessos de l’equip de l’estany, va ser un partit, dominat en tot moment per l’equip Banyolí amb els següents parcials, 1 – 3, 0 – 0 – 5, 0 – 3 i 1 – 4.

Amb aquest còmode triomf, l’equip espera a la piscina del club al líder indiscutible de la categoria, per jugar un partit bonic, sense transcendència per cap dels dos equips, que ja romanen classificats per la segona fase, on es tornaran a trobar.

L’expedició la van formar, Arnau Serra, Jordi Clavaguera (2), Xavier Abelenda, Jaume Arboix (2), Marc Abelenda (1), Marc Carrillo (4), Eloi Vergés (2), Josep Lloveras (2), Xavier Vim (1), Xavier Biguet (1), Xavier Feliu, Xavier Ayats i Lluis Clavaguera.


No hay comentarios:

Visites