7 de febrero de 2011

RESULTATS DISSABTE, 05 I DIUMENGE 06 FEBRER

Aquest cap de setmana, l¡activitat waterpolistica del club, ha estat intensa, i amb diferent sort per als equips del pla de l’estany.

Va començar l’equip juvenil, que Dissabte, 05 rebia a la piscina del club, el difícil L’Hospitalet de Llobregat, va caure la primera derrota, per un marcador final de 4 a 14, l’equip molt ben dirigit per Josep Mª Teixidor, va lluitar però no va tenir res a fer davant un equip mes experimentat, treballat i que no mes fa waterpolo, res no mes queda treballar mes per poder, mica en mica, millorar i acostar-nos al seu nivell.

Ja per la tarda li va tocar el torn, a l’equip absolut del club, s’enfrontava en un derbi, a l’equip de la capital el G.E.i.E.G. de Girona, l’equip encapçalat pel tècnic Jordi Jerez, va dominar en tot moment el marcador sabent jugar amb la diferencia assolida en el primer període, el resultat final va ser de 11 – 7 i els parcials de cada quart van ser, 5 – 2, 2 – 2, 3 – 1 i 1 – 2.

Com diuen els parcials, l’equip de l’estany, va prémer l’accelerador durant el primer període, i tant mateix a partir d’aquest moment, va saber jugar amb el marcador, per no tenir cap problema per sumar dos punts mes, que li donen matemàticament l’accés a la segona fase, per poder jugar per assolir les posicions d’honor d’aquest campionat.

El triomf es va basar, en una defensa ordenada i un atac ordenat intentant buscar la superioritat per zona 4 amb un segon boia, que va donar els seus fruits i no van saber parar l’equip Gironí.

Van prendre part en el matx, Arnau Serra, Xavier Abelenda, Cebrià Costa (4), Jaume Arboix, Marc Abelenda, Jordi Clavaguera, Eloi Vergés (5), Josep Lloveras, Xavier Biguet (1), Xavier Feliu, Marc Carrillo i Lluís Clavaguera.

Ja el Diumenge, l’equip cadet combinat, va jugar a la piscina del G.E.i.E.G. ( Sant Ponç ) el matx corresponent a la lliga de la categoria, Davant del club natació L’Hospitalet, el resultat va ser de 15 – 16.

Com mostra el marcador el matx va ser vibrant, i no mes l’encert visitant final, va impedir un triomf a l’equip local, per part banyolina jugaren, Cristian Vasquez, Joaquim Lleal, Manel Serrat i Marca Salvadó.

Per acabar la matinal, l’equip infantil dirigit per Jordi Sala, es va desplaçar fins a la població de Manresa, per disputar l’encontre corresponent de lliga, el resultat final va ser de, 3 – 10, amb aquest triomf, l’equip encapsa-la la classificació general, els parcials de cada quart van ser de 1 – 1, 1 – 1, 0 – 5 i 1 – 3, per part Banyolina van jugar, els germans Ivan i Marc Luque, Marc Palamada, Eduard Pasadas i Pau Ayats.



No hay comentarios:

Visites