21 de febrero de 2011

RESULTATS 19, 20 DE FEBRER

Aquest cap de setmana, em tingut tres partits on els jugadors banyolins an participat, per començar, es va jugar a Girona i a les 11:00 hores, l’equip cadet dirigit per Robert Roura, s’enfrontaven al club natació Sallent, tot i les baixes per malaltia de darrera hora es va guanyar 7 a 3, els parcials de cada Quart va ser, 5 -0, 0 – 1, 1 -1 i 1 – 1.

Com mostren el parcials, 1r. quart molt bo de l’equip, i a partir d’aquest moment relaxació i mal joc, van participar per part Banyolina, Marc Luque, Cristian Vasquez, Marc Salvadó, Manel Serrat, mentre Qui Lleal i Pau Ayats es recuperaven al llit de la grip.

Seguidament i ja per la tarda, l’equip absolut del club rebia a líder de la categoria el C.N. Horta, que demostrar el per que es líder, guanyant 5 – 7, el parcials de cada període van ser 1 – 3, 1 – 1, 1 – 1, i 2 – 2.

Va ser un matx molt intens, amb moltes alternatives al joc, que van predominar les defenses per sobre dels atacs.

Cal destacar la gran actuació del porter local Arnau Serra, que va ser l’Alma de l’equip quant les coses pintaven malament.

També dir que l’equip va donar la cara en tot moment, i demostrar que esta a un nivell alt, tot i reconèixer la superioritat de l’equip Barceloní.

Van jugar, Arnau Serra, Jordi Clavaguera, Cebrià Costa (1), Jaume Arboix (1), Marc Abelenda, Xavier Abelenda, Eloi Vergés (1), Josep Lloveras, Xavier Vim, Xavier Biguet (1), Xavier Feliu, Marc Carrillo (1) i Lluís Clavaguera.

Ja el Diumenge, l’equip juvenil, es va desplaçar fins a Premià, per enfrontar-se a l’equip d’aquesta localitat, les baixes de 4 jugadors malalts, es va notar molt, i van rebre un sever correctiu de 22 – 6, els parcials de cada quart foren, 5 – 1, 4 – 3, 9 – 0, 4 – 2.

Partit sense historia dominat des de el xiulet inicial fins a la fi del matx per l’equip maresmenc.

L’expedició encapçalada per Jordi Jerez va ser, Jordi Bonmatí, Joel Planella, Xavier Abelenda (5), A. Bastidas, X. Ayats, A, Sangenís, A. Vasquez, A. Compta i S. Ferrer.