28 de febrero de 2011

RESULTATS CAP DE SETMANA 26, 27 FEBRER

Aquest cap de setmana, hem tingut sort diversa, per als diferents equips que han participat.
El Dissabte, van obrir els alevins, el Combinat t’enfrontava al potent club natació Barcelona, van caure derrotats per 0 - 15, els parcials de cada període van ser, 0 - 2, 0 - 3, 0 - 1, 0 - 6, 0 - 1 0 - 2, tal i c om mostra el marcadors de cada parcials, no mes el 4t. període van ser clarament superiors l'equip cenbista, la resta de parcials va ser igualats i no mes la manca de punteria va deixar a l'equip Gironí sense marcar.
Van jugar, R. Palet, I. calpe, M. Vicens, G. cabello, M. Alsina, A. Costa, E. Sudrià, A. Cullell, P. Folch, J. Cano, G. Fernández, A. Fernández i J. Segovia.

Seguidament li va tocar el torn a l'equip Cadet, que es va desplaçar fins a Martorell per disputar la jornada de lliga davant l'equip local, es va perdre estrepitosament pel resultat final de 19 - 3, van jugar els banyolins amb el combinat Cristian Vasquez, Marc Salvadó, Pau Ayats, Quim Lleal i Manel Serrat.
A la piscina del club, a les 12:45 hores va jugar l'equip amb el Poble Nou, l'equip de l'estany amb moltes baixes per malaltia, va sucumbir clarament davant el rival barceloní per un resultat final de 5 - 15, el parcials de cada quart van ser, 1 - 4, 0 - 4, 3 - 4 i 1 - 3.
van jugar, Jordi Bonmatí, Xavier abelenda (3), Andres Bastidas, Arnau sangenís, Alex Vasquez (1), Didac Cuesta, Abdon Compta, i Joel Planella (1).

Ja el Diumenge, l'equip benjamí, es va desplaçar a Terrassa, per disputar la segona jornada del triangular entre els equip C.N. terrassa, C.Wp. Figueres i l'equip combinat, el primer matx enfrontaven a l'equip dirigit per Albert Biguet contra l'equip alt empordanès del Figueres amb resultat final de 11 - 3 favorable a l'equip combinat, mentre que el segon matx es va enfrontar a l'equip local egarenc del Terrassa amb Victoria del combinat per 17 - 3, amb aquest resultats l'equip es situa líder del la segona fase de competició.




No hay comentarios:

Visites