2 de mayo de 2011

RESULTATS EQUIPS SETMANA 17 DEL 25 AL 01 DE MAIG

Es va iniciat el cap de setmana, amb l’equip combinat cadet, que rebia a la piscina del Geieg, al potent C.N. Granollers, i van perdre per 4 – 24, amb la participació dels banyolins, Germans Ivan i Marc Luque, Marc Salvadó, Quim Lleal i Manel Serrat.

Ja per la tarda, s’havia de jugar el matx de la categoria aleví a la piscina del C.N. Barcelona, però es va haver d’ajornar.

El Dissabte, 30 l’equip absolut de waterpolo del club, es va desplaçar a la població barcelonina de badia del Vallès, per enfrontar-se a l’equip d’aquesta localitat a les 19:30 hores.

El resultat final va ser molt positiu per l’equip de l’estany, amb una important i treballada victòria davant un equip molt complicat a la seva piscina, el marcador va acabar amb 9 – 10, els parcials de cada període foren, 4 – 0, 1 – 3, 2 – 4 i 2 – 3.

En començar el matx, l’equip banyolí, estava totalment fora del matx, tot i fer una defensa en paressin i el boia marcat per davant, va rebre un correctiu molt dur, sent superat per l’equip local, en totes les facetes del joc, ja en el segon parcial, es va canviar la defensa, per la que es fa normalment, i es van activar els del pla de l’Estany, i tot i rebre un gol al inici del període van començar a dominar el partit, fruit d’això van endossar un esperançador 1 – 3, per deixar el marcador en un 5 – 3, al tercer quart, segueix el domini Banyolí, es mes s’intensifica fruit del bon treball de l’equip posant un 2 – 4 i un resultat al marcador de 7 – 7, amb l’empat , comença de nou el matx, que torna a dominar l’equip visitant amb una autoritat absoluta i l’equip local entregat que va posar el parcial de 2 – 3 faltant 14 segons per acabar el matx, amb un temps mort demanat per l’entrenador, l’equip es dedica a passar el poc temps restant per assoli un triomf molt important.

L’expedició va ser formada per, Arnau Serra, Jordi Clavaguera (1), Josep Busquets (1), Jaume Arboix, Marc Abelenda, Marc Carrillo (1), Eloi Vergés (3), Josep Lloveras (1), Xavier Vim (1), Xavier Biguet, Xavier Feliu, Xavi Abelenda (2) i Lluís Clavaguera.



No hay comentarios:

Visites