23 de mayo de 2011

RESULTATS WATERPOLO SETMANA 20 DEL 16 AL 22 DE MAIG

Aquest cap de setmana, vam tenir un bon moviment en el waterpolo banyolí, vam iniciar el Dissabte, on l’equip combinat aleví es va desplaçar a la poblacions barcelonina de Molins de Rei, per disputar el campionat de Catalunya, llocs 9 al 12, on havien els 12 clubs lluitant per una classificació del 1 al 12.

Vam començar al matí a les 10:15 hores, davant el club esportiu Mediterrani de Barcelona on vam perdre per 17 – 2, que tot i el resultat va ser una bona eina per poder preparar el matx de la tarda 19:15 hores on ens enfrontàvem al Club natació Poble nou, acabant el matx amb empat i decidint el mateix en el llançament de penal son l’equip combinat es va imposar obtenint el 11 lloc final.

L’expedició que va viatjar a Molins van ser tots els efectius.

Ja a primera hora de la tarda, l’equip combinat cadet, es va desplaçar a Poble nou, per jugar el darrer partit de la lliga, amb derrota dels combinats, van participar, Marc Salvadó, Quim Lleal i Manel Serrat .

Per acabar, l’equip absolut, es va desplaçar a Horta per jugar davant l’equip de aquesta barriada Barcelonina, el resultat fina va ser de 14 – 4 per l’equip local, l’equip banyolí, va començar molt be dominant en el marcador, però a partir del 3r. període va aparèixer el porter local, que va ser un mal son per l’equip de l’estany.

No hay comentarios:

Visites