17 de mayo de 2011

RESULTATS EQUIPS SETMANA 19 DEL 09 AL 15 DE MAIG

Aquest cap de setmana, la secció de waterpolo va tenir tres equips en competició, obtenint tots una derrota com a resultat final.

Va començar Dissabte 14 de maig, a la tarda, l’equip c combinat cadet es va enfrontar a centre natació Mataró, el resultat final va ser de 6 a 10 per l’equip maresmenc.

Partit intens i maco de jugar, dominat sempre en el marcador per l’equip visitant, van jugar per part Banyolina, Cristian Vasquez, Quim Lleal, Ivan Luque, Marc Luque, Marc Salvadó.

Ja el Diumenge, l’equip combinat Aleví, es va enfrontar al potent club natació atletic Barceloneta,a la piscina del club, perdent per 5 a 13, en un bon partit dels petits jugadors Banyolins, ajudats com sempre per jugadors Gironins del geieg.

Ara aquest cap de setmana lluitaran a la piscina del Molins per aconseguir la millor classificació del 8 al 12 contra equips importants com el C.E. Mediterrani, C.N. Montjuich i C.N. Poble Nou.

Per acabar, la matinal de waterpolo, l’equip benjamí, va realitzar el darrer triangular, que els enfrontava a C.N. Molins de Rei i C.N. Catalunya, perdent els dos partits, primer van jugar amb el Molins amb una derrota per 1 a 13 seguidament amb el Catalunya, tot i ser millor equip que el Molins es va jugar molt millor i es va perdre per 3 a 8.

Els Banyolins que van participar foren, Biel Esteva, Arnau Gran, Arnau Fernández.



No hay comentarios:

Visites