9 de mayo de 2011

RESULTATS SETMANA 18, 07 i 08 DE MAIG

Mal cap de setmana pel que es refereix als partits de waterpolo dels equips del club.

Es va començar el Dissabte 07/05/11 al matí, l’equip juvenil, es va desplaçar fins a Martorell, per disputar un encontre avançat a la seva data, per problemes de l’equip local, el resultat final va ser favorable a l’equip del Vallès, per un resultat final de 21 – 13, els parcials de cada període foren, 6 – 1, 4 – 6, 4 – 3 i 7 – 3, com mostra els parcials de cada quart, va estar dominat en tot moment per l’equip local, l’expedició va estar formada per, J. Bonmatí, J. Planella (1), X. Abelenda (2), D. Salvadó (8), A. Bastidas, A. Vasquez, X. Ayats (2), A. Sangenís, J.M. Pareja, D. Cuesta i S. Ferrer.

Tot seguit i a primera hora de la tarda, l’equip combinat aleví, es desplaçava fins a Rubí per disputar la penúltima jornada de la lliga regular, amb una derrota abvultada de 15 – 0.

Va ser un matx, totalment dominat per l’equip local, en el que els jugadors del combinat van demostrar, que poc a poc, s’adapten a la exigència d’aquest tipus de partits amb jugadors mes curtits que els nostres.

Van jugar per part Banyolina, Blai Calpe, Isaac Calpe, Albert Costa, Gerard Cabello, Marçal Alsina, Roger Carreró, Gerard Fernández, Joan Cano, Jaume Segovia, Arnau Fernández

Ja per la tarda l’equip absolut, s’enfrontava al club natació Molins de Rei, mal resultat l’assoli’t per l’equip de Jordi Jerez, va caure per la mínima 8 – 9, els parcials de cada periode van ser, 2 – 4, 1 – 2, 5 – 2 i 0 – 1.

Seguint la tònica d’aquesta segona fase, l’equip comença desconnectat i mica en mica es va posant dins del matx, per acabar molt be.

La sort però va ser esquiva aquest partit, tenint tot mena d’ocasions per tancar el partit, no es van aprofitar, i una errada final va donar el gol de la victòria a l’equip visitant.

Van jugar, Arnau Serra, Jordi Clavaguera, Josep Busquets, Jaume Arboix, Marc Abelenda (1), Marc Carrillo, Eloi Vergés (4), Josep lloveras (1), Xavier Vim (1), Xavier Biguet (1), Xavier Feliu, Xavier Abelenda, Lluís Clavaguera.

Ja el Diumenge, l’equip juvenil, s’enfrontava al potent C.N. Rubí co líder de la categoria, i va demostrar el per que d’aquesta classificació, el resultat final va ser de 10 – 24, el parcials de cada període va ser, 2- 7, 1- 7, 1 – 4 i 6 – 6.

Com mostra els parcials, domini total del Rubí, van jugar, Jordi Bonmatí, Joel Planella (1), Xavi Avelenda (4), David salvadó (4), Andrés Bastidas, Alex Vasquez, Francesc Roca, Arnau Sangenís, J.M. Pareja, Dídac Cuesta, Abdon Compta i Sergi Ferrer.



No hay comentarios:

Visites